Snabba och professionella montage- och servicetjänster

Gävle Montageservice AB utför montage och service av skyltar runt om i hela landet. Genom att erbjuda våra kunder ett fastpris och utföra jobbet snabbt gör vi våra kunder nöjda och ser till arbetet inte behöver göras om.

Om oss

Gävle Montageservice AB startades av Mathias Grundstedt, som har en lång erfarenhet av att montera skyltar. I nästan tjugo år har han arbetat i hela Sverige inom branschen, vilket har gett honom goda kunskaper om allt relaterat till skyltmontering och -service.

Företagets affärsidé går ut på att erbjuda kunden lösningar av hög kvalitet. Genom att anlita oss för montering av dina skyltar får du ett snabbt, professionellt och högkvalitativt arbete i utbyte. Genom vår långa erfarenhet i branschen kan vi snabbt göra en bedömning av en situation, vilket sparar värdefull tid och gör att monteringen avslutas snabbare.

Gävle Montageservice AB har inga fysiska lokaler utan använder sig istället av hela Sverige som sin arbetsplats. Vi kommer till dig och utför jobbet med höga krav på noggrannhet och professionalism.

Copyright © Gävle Montageservice AB 2019